Режещи инструменти XMEIFEITS 2 елемента 8 мм, фрези с една канавкой за алуминиеви инструменти с ЦПУ Видий Края на фреза с ЦПУ Фрези, Алуминиеви Композитни панели (Размер:

Режещи инструменти XMEIFEITS 2 елемента 8 мм, фрези с една канавкой за алуминиеви инструменти с ЦПУ Видий Края на фреза с ЦПУ Фрези, Алуминиеви Композитни панели (Размер: 2 елемента 8x28x65L)

Налично
BGN 37.52
Наличност:

Канавка за бръснене голям капацитет и остра спирала cutting edge значително повишаване на ефективността Остри ръбове, ножове с незалепващо покритие, без дим, ярък, безшумни, огледален дизайн на процеса на смилане. Инструкции за безопасност : 1. артикул с ножове, не е предназначен за употреба от лица на възраст под 18 години. продуктът е предназначен само за промишлена рязане на неопасни изделия.Преди употреба проверете мощност и скованост на машина, за да се уверите, че машината може да се използва фреза необходимия диаметър Спецификация/ Налични размери : Диаметър джолан : 8 мм; Диаметър на рязане край : 8 мм; Дължина на рязане : 22/25/28/32/42 мм; Обща дължина : 55-80 мм; пакетът включва : 2 алуминиеви фрезоване, металообработващи машини с единична канавкой по 8 мм, поставена на : -Печатна платка, платка на мобилния телефон, за обикновения FR-4, печатна платка, FPCB (гъвкава печатна платка), SMT, дънни платки за защита на околната среда, панел за захранване и т. Инструменти за фреза с ЦПУ с една канавкой. Осигурява точна и лесно нарязване.- Фибростъкло, карбоновая влакна, кевларовое влакна композитни материали за печатни платки от найлонов плик влакна; Обработващ център с CNC, дървообработващи машини, промоционален рутер с ЦПУ и т.Професионална индустриална машина с висока твърдост и устойчивост на износване, висока устойчивост на топлина и шок вискозитет.

Спецификация

Те също купуват с този продукт