Litewoo Дървена Насестная Пръчка Натурална Поставка за Птици Нощуват за Папагал Лапа Кур за Опесъчаване Пръчка за Птици Папагал Папагал Неразлучник Вълнисто Папагал

Litewoo Дървена Насестная Пръчка Натурална Поставка за Птици Нощуват за Папагал Лапа Кур за Опесъчаване Пръчка за Птици Папагал Папагал Неразлучник Вълнисто Папагал (11,79 инча / 30 см)

Налично
BGN 2.00
Наличност:

Параметри Материал : Бодлива дървесна пепел малък Размер : 7,86 инча/20 виж Среден : 11,79 инча/30 см Функции : Естественото място, предназначено за игри за по-малките птици, лесно се инсталира в клетката【Размер】 Малко : 7,86 инча/20 см., голям : 11,79 инча/30 см 【Дюза за птици】 е Подходящ за малки и средни птици, изправени или туристи във вътрешността на клетката. Изработени от безопасни и нетоксични материали, няма да предизвика никаква вреда на птиците. Нека вашите домашни любимци, забавляват се, каша лапи и почивка, спасява от скука и повишава нивото на активност.Пратката включва : 1 х Поставка за птичи костур. Този дървен костур е не само инструмент за заточване на лапите, но и поставка за птици, подходящи за птици, изправен или е на почивка в клетката. 【Естествен материал】 Тези жердочки са изработени от естествен перцового дърво, аксесоари от дърво, без мирис, безопасни за птиците, моля, бъдете сигурни, че вашият домашен любимец ще бъде в състояние да ги използват. 【Клюн и Нокти Подстригана】място за спане от senticosus пепел, с грапава повърхност може да отрежете птица, клюн и нокти, масажирайте стъпалата. 【Лесна инсталация и здравина】 Лесна инсталация в клетката с помощта на винтове и гайки, за да инсталирате, не се изисква допълнително оборудване, поставка за птици от дърво притежава висока износоустойчивост, я не е лесно да падне.

Спецификация

Те също купуват с този продукт