68x45 инча Подводен Фон честит Рожден Ден, Ананас Къща, Гъба, Фон За Снимки Под Вода, Приключения В Океана, Украса За Детски Партита, Аксесоари За Детската Душа, Фото-Ба?

68x45 инча Подводен Фон честит Рожден Ден, Ананас Къща, Гъба, Фон За Снимки Под Вода, Приключения В Океана, Украса За Детски Партита, Аксесоари За Детската Душа, Фото-Банер Стойка

Налично
BGN 2.67
Наличност:

Действителния цвят на печат може да се различава по цвят от показаната на изображението, което сте видели на страницатаЗа да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо. ПЛАТ ECON ПАНСА : Икономичен материал от полиестерен плат. Нашите фонове - това е само печатни изображения.Например, "блестящи декори" всъщност не съдържа лъскави материали, но вместо това представлява висококачествено изображение с пайети, което отрежда на ваш фон вид на истински блясък.След това нашите дизайнери ще изготвят за вас доказателства, за да потвърдите.Изпращайте в сгънат вид.Едно и също изображение ще има различна точност на цветовете на различни видове дисплеи.Професионална фотография (препоръчваме закупуването на материал econ polyester или pro polyester). Това е подходящият размер за десерт на масата или детска фотография.Характеристики : 1.Добре дошли в магазин Background Store!Опаковка : 1 бр. 【Широко приложение】 : Този фон за снимки може да се използва като аксесоари за партита (детски душ, душ за младоженци, сватба, рожден ден, празник, кръщене, абитуриентски бал, пенсиониране и т.Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда.Ако сте против това, моля, купувайте го внимателно! 3.Ако всичко е наред, можете да направите резервация, като отидете на специална връзка, която сме създали. Защото принципа на показване на всеки монитор е различен.Никакви избелели. В зависимост от случая, несъмнено ще бъде хит по време на партита по случай рожден ден или сватба, детски души, също така е подходящ за декорация на дома или фестивал и т.

Спецификация

Те също купуват с този продукт