Комплект дръжки за ремонт дръжки за фугиране на плочки 8шт (8шт бял цвят), Водоустойчив Маркерная дръжка за Възстановяване на Фугиране на Линии плочки на стената, по?

Комплект дръжки за ремонт дръжки за фугиране на плочки 8шт (8шт бял цвят), Водоустойчив Маркерная дръжка за Възстановяване на Фугиране на Линии плочки на стената, пода - Тесен връх 2-5 мм (7 мл)

Налично
BGN 29.99
Наличност:

【Удобно и бързо】 Е удобна фуга за плочки, която може да даде своя дом чист вид и стил, който обичате 【Най-добрият избор】 Дръжка за фугиране на шевовете - идеалният избор за пода и стените в дневната, кухнята и банята. 【Много възможности】 Цветове могат да променят цвета на линията фугиране шевове по всяко време, в съответствие с вашите предпочитания, така че стилът на дома може да се различават в зависимост от вашата креативност. 【Най-добрият избор】 Дръжка за фугиране на шевовете - идеалният избор за пода и стените в дневната, кухнята и банята. 【Съотношение между цена и качество】 набор от бели дръжки за фугиране на шевове от 8 бр.Откажете се от почистване на плочки и използвайте дръжката за фугиране, за да пребоядисвам затирку.Откажете се от почистване на плочки и използвайте дръжката за фугиране, за да пребоядисвам затирку. 【Много възможности】 Цветове могат да променят цвета на линията фугиране шевове по всяко време, в съответствие с вашите предпочитания, така че стилът на дома може да се различават в зависимост от вашата креативност. Забележка : поради различни ефекти дисплей и осветление действителният цвят може да се различават малко от изображението.【Съотношение между цена и качество】 набор от бели дръжки за фугиране на шевове от 8 бр. 【Безопасно】 нетоксични мастила на водна основа, които правят хранителните продукти и съдове за готвене в дома си на по-безопасни и създават по-чиста и приятна среда на обитаване за децата и семейството си.

Спецификация

Те също купуват с този продукт