Полуавтоматични Бъркалка, Взбиватель яйца от неръждаема стомана, Ръчно Ротационен Бъркалка-Миксер с Бъркалка за Приготвяне на Крем, Разбиване, Миксиране и Разбърк

Полуавтоматични Бъркалка, Взбиватель яйца от неръждаема стомана, Ръчно Ротационен Бъркалка-Миксер с Бъркалка за Приготвяне на Крем, Разбиване, Миксиране и Разбъркване ... (14 инча)

Налично
BGN 3.33
Наличност:

нмежду wisk можете веднага го измийте с вода и сапун или изхвърлят в съдомиялна машина. 10-инчов, 12-инчов, 14-инчов размахване 3 размера, подходящи за повечето контейнери. 【Широко приложение : Лесно разбивате яйцата, сметаната, тесто, масло за готвене на торта, хляб или друга закуска, десерт. Също е чудесен инструмент за смесване на кафе и коктейли.【Лесна употреба】 - Кухненски пасатор нужда да натискате само вертикално и бързо се разбърква, за да се предотврати прекомерно умора. 【Широко се използва】- Нашият миксер за разбиване на яйца се използва не само за разбиване на яйца, но и за разбиване на кафе напитки, като млечните шейкове, сметана, салата, салати, сосове, сосове, майонеза, целувка и т. 【Здрав】-е Изработен от неръждаема стомана за хранително-вкусовата трайност и не е нужно да се притеснявате за част от огъване или счупване. След изсъхване може да се мотае и мястото, което ще ви спести повече място. 【Лесно почистване】- След използване на ръчен миксер bosch.

Спецификация

Те също купуват с този продукт