Фалшиви мигли Fug Eyelash 3D от изкуствена норка, Опаковка от 5 двойки, Естествени Фалшиви мигли, за жени, за многократна употреба на Грим, Меки Фалшиви мигли на естествени

Фалшиви мигли Fug Eyelash 3D от изкуствена норка, Опаковка от 5 двойки, Естествени Фалшиви мигли, за жени, за многократна употреба на Грим, Меки Фалшиви мигли на естествения вид, Пухкави фалшиви мигли (6)

Налично
BGN 1.00
Наличност:

- Стъпка 5 : Натиснете мигли към корените на вашите собствени мигли пинсетиВсички наши фалшиви мигли natural look-леки и удобни в чорап, пухкави и лесно се смесват с естествени миглите.Едва ли ще усетите снопове тънки мигли.Нашите наращенные мигли правилно свързани, така че те не травмируют и не дразни вашите клепачи, когато моргаете. [Елегантни мигли от изкуствена норка] : Тези пухкави фалшиви мигли снабдени незабележимо и лесно ластик за мигли, която лесно се съчетава с вашите естествени миглите. Стъпка 6 : Затворете си очите за това и осигурете подходяща за кацане, вата. - Стъпка 3 : Нарежете на миглите до правилната дължина за вашите очи.Нашата мисия е да помогне за подобряване на красотата на жените с помощта на продукти с най-високо качество. - Стъпка 4 : Нанесете лепило по памучна лента за фалшиви мигли. [По-лесно и бързо нанасяне] : Вземете пинсети мигли от естествена изкуствена дупки и нанесете отделни фалшиви мигли под естествените миглите. Универсални отношение на миглите Fug Eyelahes подчертават очарованието на лицето си и особено очите и ще ви позволи да завладее шоу с един прекрасен външен вид. - Стъпка 2 : с двете си ръце, регулиране на фалшиви мигли в съответствие с извити вашите очи.Всеки продукт за клиентите, произведени с голямо внимание.За разлика от традиционните мигли от изкуствена норка, ни мигли не само нежни на допир, но и едва усещат на допир, като жените изключително атрактивен вид.

Спецификация

Те също купуват с този продукт