Дръжка за татуажа Вежди, Устойчив Течен молив за вежди с четири вилици и точна Апликатор на върха с микро-Вилица, 3D Натурална писалка за създаване на веждите Wild за н?

Дръжка за татуажа Вежди, Устойчив Течен молив за вежди с четири вилици и точна Апликатор на върха с микро-Вилица, 3D Натурална писалка за създаване на веждите Wild за начинаещи, 24-часова водоустойчивост и защита от

Налично
BGN 3.19
Наличност:

Придайте ви вид на веждите с див естествен ефект f 3 DОсвен това, течен текстурный молив за грим natural, за ясно вържете на веждите, устойчив течен молив за вежди с четири вилици може да създаде 3 D естествени lush на веждите, дори и за начинаещи.Повдигнете върха на писалката на 45 градуса и начертайте вежди по посока на растежа на веждите.При използване включете с главата надолу, за да са на върха попадне течност. (топло съвети : не е подходящ за плуване или продължителен накисване). 【Водоустойчив дръжка за татуировка на веждите със защита от размазывания през целия ден】 24-часова водоустойчив татуировка със защита от изпотяване, усещане за суперпрочности. не позволявайте му секна, когато той не се използва, плътно затваряйте капачката и я пазете хоризонтално, при използване на избършете върха кърпички с главата надолу, и дайте наконечнику попие течността, леко се разклаща.Преместване на върха на вилица до бровям и прекарайте волоскообразными нотки от котви към опашката. 【Лесен За използване дръжка за татуажа вежди 】 Ясни контури, течна текстура, равномерно нанасяне, естествен ефект, долива се с течна консистенция натурален, расчес вежди ясен, идеален за начинаещи. Устойчив молив за вежди с природна формула гарантира, че татуаж вежди бързо ще изсъхне и ще продължи през целия ден.Избягвайте контакт с очите. попълване на празнотите, за да създадете естествен вид, за да се подчертае вашата вежда.Устойчив течен молив за вежди с четири вилици изпълнява функцията на оцветяване, даване на форма, очерчивания и попълване на веждите.Моля, съхранявайте го на сянка и на място, недостъпно за деца.Харесват вашите естествени вежди, и те ви правят по-привлекателни.Начинаещи и професионалисти, обичат нашия устойчив течен молив за вежди с четири вилици, поради факта, че лесно да се изготви и да попълните светли вежди с помощта на накрайници с микроразветвлениями.Wild eyebrow maker - ясни корените и косата, 3 D вежди и веждите на естествения вид.Само за външно приложение.Много лесен за използване и спестява време. Плътно затворете капачката и се съхранява в изправено положение, за да се предотврати изсъхване. непреработени вежди тясна област.Му е така лесно да се прилага, което го прави идеален както за начинаещи, така и за професионалисти. гладка на допир, естествено възпроизвеждане на цветовете. 【Лесна употреба 】 Просто прекарайте един пискюл на върха на молив и нанесете на веждите са къси удари отпред назад.Не е необходимо да затачивать дръжка за вежди, просто изберете молив за вежди и нарисувайте контура на веждите директно върху кожата, вместо козметика, а след това равномерно раскрасьте вътрешната част на формата на веждите.

Спецификация

Те също купуват с този продукт