Дозатори за сапун Автоматично дозиране система течности Помпа за Инфрачервено Наблюдение Държач на бутилки Лосион от Неръждаема Стомана Опаковка Шампоан Пяна За

Дозатори за сапун Автоматично дозиране система течности Помпа за Инфрачервено Наблюдение Държач на бутилки Лосион от Неръждаема Стомана Опаковка Шампоан Пяна За Вана Плотове Сапун Опаковки Лосион за Душ (Цвят: Шампанско)

Налично
BGN 2.67
Наличност:

2 Автоматична течност за определяне на чувствителността на човешката ръка, която позволява да се избегне появата на вторична инфекция. Използвайки технология за инфрачервено наблюдение на тялото.Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, за да реши проблема.➤ Ние вярваме, че можем да отговорим на вашите нужди с помощта на висококачествени продукти. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се наблюдават леки хроматични аберации, моля, разберете.➤ В нашия магазин представя различни стилове и цветове, можете да отидете в магазина ми, за да видите.Не може ли, моля, оставете за нас 5-звезден положителна оценка.МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : чудесно за течен сапун, миещи, шампоани, дезинфектанти за ръце, кремове, домашни лосиони, парфюми смеси, слънцезащитни продукти, ароматерапия, съхранение на масла и много други, се използва в кухнята, в банята, пералня, салон за красота.Между другото, ако ви хареса нашият магазин, моля добавете нашия магазин в своя Избран.Метална опаковка течност Украса : Хромтип : Опаковки течност Материал : неръждаема стомана 201 Режим на инсталиране : Стационарно Сензор : инфрачервен Обем : 250 мл Мощност : четири батерии тип ААА Размер : 19* 11* 7. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.- Срокът за доставка е 10-25 дни. За спестяване на енергия, 4 алкални батерии тип ААА може да се използва за около 6 месеца. Поради ръчно измерване, моля, имайте предвид разликата в 3-5 см, благодаря ви. Използването на технология за инфрачервено наблюдение на тялото.Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставят по-добри продукти и услуги. За спестяване на енергия, 4 алкални батерии тип ААА може да се използва за около 6 месеца.

Спецификация

Те също купуват с този продукт