iMagitek 24 Опаковки Брелков с лисами, Ключодържатели с горски животни за тематични партита с Лисами, Подаръци за партита с горски животни, Пълнители за детски Чанти за ?

iMagitek 24 Опаковки Брелков с лисами, Ключодържатели с горски животни за тематични партита с Лисами, Подаръци за партита с горски животни, Пълнители за детски Чанти за рожден Ден, Подаръци за партита в чест на рождения

Налично
BGN 1.33
Наличност:

Тези ключодържатели с лисици ръка може да се използва като подаръци за парти в чест на детската душа, украса за горски партита, аксесоари за парти в чест на рождения ден, играчки с награди под формата на ковчежета със съкровища, или пълнители и пълнежи за пиняти Нетоксичен материал : Изработен е от действително нетоксичен и екологично чист мек материал, който е безопасен и экологичен. ключодържатели с лисици ръка, ключодържатели с горски животни за тематични партита с лисици ръка, подаръци за парти в чест на рождения ден на лисици и подарък пълнители за детски чанти за рожден ден.Широко приложение : Тези ключодържатели fox са идеални за подаръци, за парти в чест на рождения ден на fox baby shower, подаръци за рожден ден, fox kids, пълнители за пиняти, пълнители за ръчни чанти за партита и страхотни награди. Тези ключодържатели с лисици ръка може да се използва като подаръци за парти в чест на детската душа, украса за горски партита, аксесоари за парти в чест на рождения ден, играчки с награди под формата на ковчежета със съкровища, или пълнители и пълнежи за пиняти. Размер : той измерва около 1,77 * 3,66 инча.Mailto : комплектът включва : 24 бр.

Спецификация

Те също купуват с този продукт