OKF Новата версия на четка за нокти с по-практична дръжка, лесно моющейся четка за пръстите на краката и търкане за нокти (5 опаковки)

OKF Новата версия на четка за нокти с по-практична дръжка, лесно моющейся четка за пръстите на краката и търкане за нокти (5 опаковки)

Налично
BGN 2.40
Наличност:

Четината, са изработени от еластична пластмаса, не е твърде трудно и не е твърде мека, което не поцарапает кожатаЗдрав за по-дълга употреба. 4 Четки за нокти размер : 3,2 "x 1"x 2"; 1 четка с дълга дръжка размер : 5,7 "x 1"x 0,8". ?【Висококачествен материал и дълготрайност】 Дръжки на тези четки за нокти са изработени от пластмаса, която лесно се огъват. - това е ценен набор. ?【 По-практичен дизайн дръжки】 пискюл за нокти 4 + 1 бр.?【Нова версия 2021】 В сравнение с други модели малка четка за нокти, даден на пазара, ние направихме някои подобрения.Той е идеален за премахване на мръсотията от ръцете, пръстите и ходилата.Четка за почистване на нокти леки, няма да отнеме много място, лесно да ги вземат със себе си и да се съхранява, можете да ги сложите в своята пътна чанта по време на пътуване или бизнес пътуване, ако ви трябва. ? 【Лек и удобен, в переноске】 Просуньте пръст в отвора, а дланта и палеца поставете върху четката, за да можете лесно да го използвате.Този продукт е добре приет.Отлични четки за педикюр, пилинг, маникюр, за мъже, жени, деца и бебета.Съществува риск при покупката!.Нашите четки за нокти с дръжки имат повече пространство за заснемане, че много по-удобно за ръката. ? 【Широко приложение】Четка може да се използва в банята, градината, навес и мивката.

Спецификация

Те също купуват с този продукт