Търговска Индустриална Овлажнител за Въздух Овлажнител на въздуха за цялата къща 6Gals Резервоар За Вода Макс 2000 мл/ч Изход Мъгла Горния Попълване на Овлажнител на в?

Търговска Индустриална Овлажнител за Въздух Овлажнител на въздуха за цялата къща 6Gals Резервоар За Вода Макс 2000 мл/ч Изход Мъгла Горния Попълване на Овлажнител на въздуха за растителна Голяма Оранжерия 110

Налично
BGN 95.99
Наличност:

4 универсални колела за лесно преместване. 3-степенна корекция на замъгляване и хибернация : 3-степенна корекция на замъгляване може да бъде инсталиран между ниска, средна и висока производителност ръми. 360-градусная наставка и УНИВЕРСАЛНО КОЛЕЛО : 360-градусная дюза за разнонаправленного равномерно овлажняване.Распылительная корона с дълга тръба е с диаметър 7,5 см и може да се подсоединять към други тръби за ползване в супермаркети, магазини и др. функцията за синхронизиране на 1-12 часа и режим на сън позволяват напълно да хидратира кожата през нощта, така че няма да имате изсушаване в гърлото, сухота на кожата, когато се събудиш на следващия ден.Резервоар ЗА ВОДА с 5,5 литра Когато влажността в помещението е под тази стойност, овлажнител на въздуха заработи автоматично.

Спецификация

Те също купуват с този продукт