Етикети с щастлив Смайликом, 1200 бр. Кръгли стикери с надпис Happy Face с размери 1 инч, които поощряват Етикети, етикети за учители-Многоцветни, STARLIBOO.

Етикети с щастлив Смайликом, 1200 бр. Кръгли стикери с надпис Happy Face с размери 1 инч, които поощряват Етикети, етикети за учители-Многоцветни, STARLIBOO.

Налично
BGN 1.00
Наличност:

Високо качество : Стикер "Щастлива усмивка" изработени от качествен здрав материалДецата обожават да носят етикети на ръце, дрехи, книги.Сладък дизайн : дизайн етикети с смайликами задължително да придадат на вашата партия празничен вид.Широко приложение : Това етикети добро качество, идеално подходящи за училище, детска градина, класната стая, партита.Аксесоари за учители "Обратно в училище".Професионално обслужване - това е култура STARLIBOO.Родителите използват в такива занимания като приучение да гърне, похвали за работата на дома. етикети с награди за приучение към гърне за деца 2-4 4-8 години.Ценен набор : Цветни стикери Smile, 1200 стикери, всяка с размери 1 инч в диаметър.Полуглянцевый материал, придающий живота си ярко и жизнерадостное настроение.Нашето обещание : Ние осигуряваме на нашите клиенти най-добрата гаранция за удовлетвореността на клиентите, 100% връщане на парите, за обмен в рамките на 90 дни.Безопасен и НЕТОКСИЧЕН.Лесно отклеивайте хартия и приклеивайте на кутии, хартия, дрехи или в найлонови торбички, не оставят следи.Цветни стикери с щастлив смайликом за деца в роли, децата в предучилищна възраст 2-3-ти клас обичат етикети с щастлив лице, поставете стикери, подаръчни пакети като по-хладно или приятелска подарък, това е добра идея!.

Спецификация

Те също купуват с този продукт