Сладък Лилаво Органайзер от Лама Алпака в Облака, Офис Тенис на Тава от Микрофибър, Практична Кутия за Съхранение Портмонета, Ключодържатели и Офис оборудване, 16x16 ?

Сладък Лилаво Органайзер от Лама Алпака в Облака, Офис Тенис на Тава от Микрофибър, Практична Кутия за Съхранение Портмонета, Ключодържатели и Офис оборудване, 16x16 см

Налично
BGN 1.67
Наличност:

Материал : Кожа от микрофибър и 300 Dpvc Размер на продукта : 16x16 см / 20,5x20,5 см в расстегнутом форма; 11,5x11,5x3 см / 14,5x14,5x3 см расстегнутом форматаИдеален за скринове, плотове за казанчета, плотове, чекмеджета или рафтове за съхранение и т.Идеален подарък с ярък принтом за офис, хол, антре, спалня и баня. Размер : 6,2x6,2 инча /16x16 виж Материал : кожа от микрофибър и 300 Dpvc, лесен за почистване, е необходимо само да избършете с кърпа.В тава за съхранение лесно да се постави или да ключове, монети, дреболия, портфейл и часовник.Уникален дизайн : 4 залепва по ъглите, удобно защелкивать или отстегивать, че е лесно да се вземе в торбички по време на пътуване. Моля, обърнете внимание : да не се перат. Широкото използване на : пазете си нещата, без да заема твърде много място на бюрото ви.Поставете поднос до вратата или на масата, както и когато стигнете у дома или на работа.Кожа от микрофибър. Многофункционален : достатъчно голям, за да побере часовници, бижута, ключове, монети, трюфели, бонбони, кубчета и така нататък.Уникален дизайн : 4 залепва по ъглите, удобно защелкивать или отстегивать, че е лесно да се вземе в торбички по време на пътуване. Размер : 6,2x6,2 инча /16x16 виж Материал : кожа от микрофибър и 300 Dpvc, лесен за почистване, е необходимо само да избършете с кърпа.Кожа от микрофибър.Спестяване на пространство : идеален за прецизно поставяне на ключове, часовник, монети и други аксесоари, той е достатъчно голям, за да побере нещата, без да заема твърде много място на бюрото ви.

Спецификация

Те също купуват с този продукт