BESTonZON 4 бр. Сервировочная Поставка За печене, Сватбена Картофи, Картофи, Декоративни Отвори за Магазин Сладкиши, Единична Кула, Мини-Cupcake за Подкрепа на Сватби, декор?

BESTonZON 4 бр. Сервировочная Поставка За печене, Сватбена Картофи, Картофи, Декоративни Отвори за Магазин Сладкиши, Единична Кула, Мини-Cupcake за Подкрепа на Сватби, декорация за Показване на Сняг, Лакомство, Сървър,

Налично
BGN 9.13
Наличност:

34 X3 поставка за крем за сушиЛесно можете да го използвате с поставка за притежателя на един конус.Поставка за оръжие за сладолед : Може да се използва за съхраняване на оръжие за сладолед, закуски, пържени картофи, пилешко и т.Информация за стоки, поставка за Чаши за крем Родители, при които възникват трудности с факта, че децата им са доели вечеря?Поставка за оръжие за сладолед Просто поставете продукти в увеселителен парк, и вашите деца ще се с усмивка, за да поеме приготвени ястия!.Аксесоари : ПОСТАВКА ЗА ПЕЧЕНЕ на ОРЪЖИЕ за КИФЛИ - Използвайте тази желязна стойка за оръжие, за сладолед, за да е лесно да поставите и извадите продукти.Списък на пакетите 4 x Притежателите на оръжие за сладолед Особености - Материал : Стоманена поставка за храна и оръжие - изящна изработка, без чеп.поставка за бонбони Поставка за оръжие за сладолед, ще направи вашите деца щастливи и са готови да ядат всичко, което им се готви.Поставка за демонстрация на сняг шишарки : е Направена от висококачествен и износостойкого железен материал, тя е практичен за употреба. - Размер : Около 15. - Продукт скоро ще се появи, когато трябва да го използвате по-дълго време в стойка за десертни оръжие one way.Поставка за чаши за сладолед : Добро качество на изработката, малки детайли, приятна текстура, което го прави по-здрави, vi, държач за гофрети оръжие.

Спецификация

Те също купуват с този продукт