Поставка за чадъри LRPSJ GWDJ, Стойка за Чадъри В антрето, Правоъгълни Кухи стойка за Чадъри, Бастуни, Желязна Кошница за Чадъри, Домашен офис (Цвят: черен)

Поставка за чадъри LRPSJ GWDJ, Стойка за Чадъри В антрето, Правоъгълни Кухи стойка за Чадъри, Бастуни, Желязна Кошница за Чадъри, Домашен офис (Цвят: черен)

Налично
BGN 1.33
Наличност:

Този продукт се продава само с подкрепа за чадъри, без други бижута ☂【ПРОЕКТИРАНИ аксесоари】- Тази поставка за чадъри с куки, ще ви помогне да поставите вашите малки / сгъваеми чадъри вътре или отвън. ☂【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН инструмент за СЪХРАНЕНИЕ на】- Този многофункционален инструмент за съхранение на чадъри, може да се използва не само за съхранение на чадъри, но и за съхранение на роли амбалажна хартия, костюмных мечове, детски играчки, бастуни, тросточек, бейзболни бита и т.Има и тавичката за събиране на капки, който може да забави капки вода в дъждовни дни и не е нужно да се притеснявате за това, че водата се получава на паркет или килим.Има и тавичката за събиране на капки, който може да забави капки вода в дъждовни дни и не е нужно да се притеснявате за това, че водата се получава на паркет или килим. ☂【Процес】 : висока температура боя за сладкиши, без ръжда, без да се бои, без аромат. междувременно, можете да поставите този шкаф за чадъри на верандата, в коридора или на входа толкова, колкото ви е необходимо. ☂【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН инструмент за СЪХРАНЕНИЕ на】- Този многофункционален инструмент за съхранение на чадъри, може да се използва не само за съхранение на чадъри, но и за съхранение на роли амбалажна хартия, костюмных мечове, детски играчки, бастуни, тросточек, бейзболни бита и т.☂МАТЕРИАЛ】 : желязо рамка, рамка чадър избор от висококачествени материали, материали с добра устойчивост на корозия, твърда консистенция, добра пластичност желязо, свободно пуснати в съответствие с изискванията за пространството. ☂【Процес】 : висока температура боя за сладкиши, без ръжда, без да се бои, без аромат.

Спецификация

Те също купуват с този продукт