Качествени Кадифе Закачалки CAIXIN, Тънки Закачалки за костюми, Нескользящие Закачалки за дрехи с Насечками, Въртящи се на куката на 360 °, Компактни Закачалки за дрехи

Качествени Кадифе Закачалки CAIXIN, Тънки Закачалки за костюми, Нескользящие Закачалки за дрехи с Насечками, Въртящи се на куката на 360 °, Компактни Закачалки за дрехи Кремаво-Бял цвят, 100 бр.

Налично
BGN 110.06
Наличност:

бележки моля, не се мотае мокрите дрехи директно.Закачалки за панталони разполагат хоризонтални перекладиной, покрит с луксозна кадифе, която добре държи формата и предотвратява образуването на гънки.параметри : Материал : пластмаса + флокирование Размери : Дължина : 45 см, височина : 235 см, дебелина : 06 вижте Размер на куката : Височина : 8 см, ширина : 54 виж Съдържание на опаковката : Закачалки се предлагат в опаковки по 20, или 100 броя.Освободете на 50процентов повече място на закачалка за дрехи Благодарение на ультратонкому на профила на тези компактни тънки кадифени закачалки.100 Атрактивни черни Кадифени нескользящих на закачалки със завъртане на 360 градуса, блестящи хромирани куки и зазубренными раменете, които ще превърнат развешивание дрехи в самото удоволствие!.Моля, не поставяйте закачалка за дрехи в Горещо и мокро помещение. преди първата употреба : Изплакнете закачалки под студена вода в продължение на 30 секунди, за да премахнете остатъците, и с леко усилие на завийте кука за заключване на панти.Спестяване на пространство Тънък и елегантен дизайн на закачалки позволява максимално да се увеличи пространството в гардероба си, като същевременно запазят дрехите си в безопасност по време на съхранение. Здрава конструкция е в състояние да побере дрехи с тегло до 10 кг. закачалка за аксесоари е предназначен за съхранение на вратовръзки, шалове, шалей, колани и много други.

Спецификация

Material:
Plastic + Flocking
dimensions:
Length
Size Of Hook:
Height
Package Contents:
Hangers Are Available In Packs Of 20,,Or 100.:
notes.:
please Blow The Hanger With A Hair Dryer Before Use To Remove The Floating Flocking (It Is Normal Of Having Flocking On The Surface).:
Please Do Not Put The Hanger In A Hot And Humid Place.:
please Do Not Hang Wet Clothes directly.:

Те също купуват с този продукт