Каишка за мобилен телефон Alto през рамо, Подвижна и Регулируема Външен Каишка за телефон, Найлонов ремък през рамото си с декомпрессионным дизайн от италианска кожа

Каишка за мобилен телефон Alto през рамо, Подвижна и Регулируема Външен Каишка за телефон, Найлонов ремък през рамото си с декомпрессионным дизайн от италианска кожа (горски зелен)

Налично
BGN 2.67
Наличност:

Гъвкав и отзивчивМожете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Печат на етикет за обратна доставка. [Няколко начина за носене на ръка И е идеален за използване В движение] Лесно се прикрепва към чехлу на телефона с помощта на быстросъемных метални пряжек, регулируеми по дължина под формата на каишка за през рамо или на врата в зависимост от вашите предпочитания за пътуване на работа, пазаруване, разходка с кучето, каране на колело или фотографията и т.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване. [Няколко начина за носене на ръка И е идеален за използване В движение] Лесно се прикрепва към чехлу на телефона с помощта на быстросъемных метални пряжек, регулируеми по дължина под формата на каишка за през рамо или на врата в зависимост от вашите предпочитания за пътуване на работа, пазаруване, разходка с кучето, каране на колело или фотографията и т.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща. [УДОБНО облекло за целия ден] Декомпрессионная италианска кожена подплата приятна за кожата, така че можете удобно да носите вашия телефон през целия ден.Не се притеснявайте за това, което изпуснете или загубите вашия телефон по време на пътуване. [Лек И издръжлив паракордовый кабел] Висококачествен устойчив на uv радиация и гниене лесен паракорд 4 мм и е изработена от 7 няколко направления живее в САЩ, цветът не тече и не тече.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние. [УДОБНО облекло за целия ден] Декомпрессионная италианска кожена подплата приятна за кожата, така че можете удобно да носите вашия телефон през целия ден. [УДОБСТВО хендсфри] каишка-дантела за телефон осигурява безопасността на вашия телефон и достъп до него по всяко време в рамките на зрителното поле.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Дишаща и снимающий стрес.

Спецификация

Те също купуват с този продукт