Сенника на предното стъкло Pigenius, Сгъваема сенника на Предното стъкло на автомобила, произведени по поръчка за Ford Mustang 2015-2023 години Без камера, монтирана в огледалот?

Сенника на предното стъкло Pigenius, Сгъваема сенника на Предното стъкло на автомобила, произведени по поръчка за Ford Mustang 2015-2023 години Без камера, монтирана в огледалото за обратно виждане, Блокира ултравиолетовите

Налично
BGN 1.00
Наличност:

? Сервизно обслужване на марката : Pigenius предлага гаранция за 100% удовлетвореност в рамките на 365 дниСлой коприна и перлата на памук за усвояването на излишната топлина 4. ?Изключителен четырехслойный дизайн : 1. ? Топлоизолация и защита от слънцето : Отразяват ултравиолетовите лъчи, което отразява чрез абсорбиране и го блокира, за защита на помещенията на автомобила и осигуряват комфортна температура в салона. Отразяващ слой от алуминиево фолио, 2 и 3. ? Лесна употреба и съхранение : Използвайте огледалото за обратно виждане и присоску като опора за монтаж на предното стъкло, сгъваема и преносима конструкция удобен за переноске и съхранение.?По поръчка : Този сенника на предното стъкло е направен специално за Ford Mustang 2015-2023 години без камера, монтирана в огледалото за обратно виждане, с точна засаждане.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволително решение. ?По поръчка : Този сенника на предното стъкло е направен специално за Ford Mustang 2015-2023 години без камера, монтирана в огледалото за обратно виждане, с точна засаждане.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволително решение. Изолационен слой от PVC за блокиране на топлопреминаване, многократно защита.

Спецификация

Те също купуват с този продукт