Homoyoyo Decor Декор на 3 бр. Индивидуално Бяло Фарфоровое Ястие Украса за Дома Аквариум Рибка Пълнител Топки Чашата на Масата Нежни Плаващи Обхвата на Синята Централна Д?

Homoyoyo Decor Декор на 3 бр. Индивидуално Бяло Фарфоровое Ястие Украса за Дома Аквариум Рибка Пълнител Топки Чашата на Масата Нежни Плаващи Обхвата на Синята Централна Декоративна Ваза за Купата Керамичен Поднос Ретро

Налично
BGN 3.33
Наличност:

КРУШКА ЗА ПЪЛНЕНЕ на ВАЗИ - МАЛКИ КЕРАМИЧНИ МЪНИСТА : всеки дизайн ръчна изработка може леко да варира и включва малка дупка на дънотоОписание на продукта Плаващи топки за аквариум с рибки Търсите уникален и атрактивен декор за вашия аквариум?Вие сте в търсене на оригинални декорации за украса на дома?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият елегантен керамична купа трябва да отговарят на вашите нужди. - Подходящ за централните мисок, големи делви, тави, употребявани, ястия, вази или кошници от син и бял порцелан.СИНИ И бели порцеланови топки -те могат дълго време да останат под вода без избледняване на цвета, подходящи за аквариума и басейн. мозайка топка, Изработени от безопасен материал, безопасни и надеждни за използване.МОЗАЙКА СФЕРА - привлекателна и симпатична, изящна изработка и добра текстура,.ДЕКОРАТИВНИ СТЪКЛЕНИ ТОПКИ - ПЛАВАЩИ КЕРАМИЧНИ ТОПКИ-СФЕРА; Универсални акценти на декора са подходящи за традиционния глобалното, эклектичному и много други стилове. крушка за пълнене на вази - това е един от най-добрите варианти за вас. -Забележка : сини и бели керамични мъниста случайно стил.Плаващи топки за аквариума - Луксозно изработка и елегантни детайли, красиви цветове и ретро стил. -Материал : Керамика глобус за съзерцание.

Спецификация

Те също купуват с този продукт