CDYD Регулируема Органайзер За Чекмеджетата, Разделител за дома на Кухненски дъски, Кутия за съхранение на Козметика, Кутия за съхранение в Домашния Офис, Кутия за съ

CDYD Регулируема Органайзер За Чекмеджетата, Разделител за дома на Кухненски дъски, Кутия за съхранение на Козметика, Кутия за съхранение в Домашния Офис, Кутия за съхранение на прибори за хранене (Цвят: E)

Налично
BGN 49.39
Наличност:

95*1Комплектът включва 2 големи чекмеджето на кутията, всеки 9.Използвайте този органайзер за чекмеджета, за да се сбогува с разстройство и потраченным губи пространство - надеждно решение за съхранение.Използвайте този органайзер за чекмеджета, за да се сбогува с разстройство и потраченным губи пространство - надеждно решение за съхранение.77 Средната чекмеджето : 23.77 вътре, 3 средни чекмеджето на кутията 9. Продават се само на основните стоки, както и останалите стоки са предназначени само за украса, а не за продажба. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.Разделителната дъска за чекмеджета със собствените си ръце, за классифицированного за съхранение, да направи своя кутия чист.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема.Разделителната дъска за чекмеджета със собствените си ръце, за классифицированного за съхранение, да направи своя кутия чист.77 в малки повдигащи кутии.77 в малки повдигащи кутии.Комплектът включва 2 големи чекмеджето на кутията, всеки 9. Поради ръчно измерване размер може да е неточно в продължение на 1-2 виж Забележка : след получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката. голям чекмеджето : 23.В кухнята, в банята, върху тоалетката масичката или в офиса - това е многофункционална кутия за съхранение на бюрото.77 вътре, 3 средни чекмеджето на кутията 9. подходящ е за кутия за съхранение на козметика, козметични или тоалетна масичка, може да се използва за организиране на аксесоари за коса или ученически пособия.

Спецификация

Те също купуват с този продукт