Впитывающий Подложка За Кухненско Кран, Комплект от 3 теми, Цветни Ретро Геометричен Кран, Защита От Пръски За Мивки, Брояч за Баня и Микробуса, Кран За мивка, Средст?

Впитывающий Подложка За Кухненско Кран, Комплект от 3 теми, Цветни Ретро Геометричен Кран, Защита От Пръски За Мивки, Брояч за Баня и Микробуса, Кран За мивка, Средство за Предотвратяване на Петна От Вода

Налично
BGN 0.33
Наличност:

добро водопоглъщаемост и устойчивост на износване за миксер за мивки за кухня и баняТова също може да бъде подарък за вашето семейство, приятели.Това също може да бъде подарък за вашето семейство, приятели.5 инча, с диаметър 2,3 инча, подходящ за повечето видове смесители за мивки. 【Начало декор и подарък】 Кърпички за почистване на миксер от микрофибър, подходящи за кран за мивка кухня, баня и дом на колела. 【Конструкция с обтеканием кран】 Нашия ловецът спрей крана, има кръгла конструкция, която обгражда вашата смесителна батерия за поддържане на плотове, мивки, чиста и суха.добро водопоглъщаемост и устойчивост на износване за миксер за мивки за кухня и баня. ✦ Опаковка-2 парчета абсорбираща подложка за миксер от микрофибър-3 парчета абсорбираща подложка за миксер от микрофибър-4 парчета абсорбираща подложка за миксер от микрофибър ✦ Достъпни размер на килима-15 "X 5,5", диаметър на отвора за подложка за миксер-2,3" ✔ Забележка поради ръчно измерване, моля, се допуска малки грешки в размер на.Не е необходимо често да се почистват с плотове, мивки след употреба на крана, водата повече няма да се бъркам в живота на плота. ✔Абсорбиращи подложки с мирис на около чешмата ✦Нашите подсушивающие подложки, изработени от устойчиви на петна тъкан от микрофибър и водопоглощающего полиестерни влакна. 【Конструкция с обтеканием кран】 Нашия ловецът спрей крана, има кръгла конструкция, която обгражда вашата смесителна батерия за поддържане на плотове, мивки, чиста и суха.5 инча, с диаметър 2,3 инча, подходящ за повечето видове смесители за мивки. 【Свободни ръце】 Водопоглощающие подложки за кран - добра работа по усвояването на пръски на столешницах.Не е необходимо често да се почистват с плотове, мивки след употреба на крана, водата повече няма да се бъркам в живота на плота.

Спецификация

Те също купуват с този продукт