Imrsanl/ Комплект от 3 теми, Кремационная Урна, Колие за Праха, Кремационные Украса На паметта, Кристалното Сърце/Кръст/Цилиндър, Урна, Колие, Спомен Окачване за Жени, Мъ?

Imrsanl/ Комплект от 3 теми, Кремационная Урна, Колие за Праха, Кремационные Украса На паметта, Кристалното Сърце/Кръст/Цилиндър, Урна, Колие, Спомен Окачване за Жени, Мъже, Любимия

Налично
BGN 13.79
Наличност:

Преподнесите великолепна презентация като подарък за нея - майка, дъщеря, съпруга, баба, сестра, приятелка, а също и по Коледа, деня на благодарността, Ден на Св【Функция】 Колие с урной, украса за кремация, гривна с урной или паметни украса се използват като чудесен начин да се увековечи паметта на любимия човек. ❺ 【 Украса за кремация 】 - Запомнящи се подаръци за Деня на бащата, Ден на майката, Великден, Коледа и за различни годишнини.Колие от пепелта за загуба на любим човек или на света на домашен любимец, в която можете да съхранявате вашите спомени на най-деликатен начин. ❷ 【 Украса за праха 】 3 опаковки кремационных бижута, урна за праха, колие във формата на сърце, колие във формата на цилиндър, колие под формата на кръст.❶ 【Характеристики】- Тези декорации за кремация са идеални за увековечават паметта на вашия любим човек завинаги, те ще ви придружават по различен начин. Валентин, Ден на майката, рожден ден и годишнина подаръци за жени. ❸ 【 Украса на паметта 】- можете да ги носите, както и да демонстрира в дома или виси на огледалото за обратно виждане в колата си.Позволява да поставите в него малко количество човешки пепел, пепел любимата си котка, куче, козината на домашни любимци, сухи цветя, парфюм, етерични масла.Подходящ за възрастни, стари хора и деца, мъже и жени.

Спецификация

Те също купуват с този продукт