Снаха - Идеална Сообщница, Защото Никой Не вика в Невестку, Обожавам Колие за Танци, Снаха, Обожавам Подаръци за дъщеря отиде.

Снаха - Идеална Сообщница, Защото Никой Не вика в Невестку, Обожавам Колие за Танци, Снаха, Обожавам Подаръци за дъщеря отиде.

Налично
BGN 2.00
Наличност:

Той е идеален за всяка вратаРЕГУЛИРУЕМ - верига има дължина 15,75 инча и регулируем удължител.ГАРАНЦИЯ за удовлетвореност Продукт полиран ръчно в Маями, щата Флорида, и доставени до вашата врата.ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК - Нашите бижута - подарък на най-високо качество за дъщеря отиде. 100% гарантирано удовлетворение!.Високо качество - Това колие е с окачване Love Dancing изработено от сребро 925 проба.Той е идеален за всяка врата.ГАРАНЦИЯ за удовлетвореност Продукт полиран ръчно в Маями, щата Флорида, и доставени до вашата врата. 100% гарантирано удовлетворение!.Послание от сърце!Това е украса за любовни танци дъщеря отиде изработено от сребро 925 проба и, без съмнение, ще принуди близките си да се усмихва от своя чар, когато тя ще влезе в подарък в нашата прекрасна индивидуална опаковка!Като допълнителен бонус ние предлагаме изключително картички, които с гордост може да се сложи на своята рафт или да дарят като вежлив подарък; тези послания, точно изразяват, колко много те е грижа за всеки човек.РЕГУЛИРУЕМ - верига има дължина 15,75 инча и регулируем удължител. ПРЕКРАСНА картичка с послание - пощенска картичка с послание, свързани с този подарък несъмнено ще предизвика усмивка на лицето на човека, който я получи.ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК - Нашите бижута - подарък на най-високо качество за дъщеря отиде.Надяваме се, че ще ви хареса вашето колие и вие ще намерите щастието в своя прекрасен дизайн!.

Спецификация

Те също купуват с този продукт