MQSHUHENMY Вълшебна Като цвят Синьо-Розово Червило, Като температура, Синьо червило със светкавица продължително действие, Червило, за жени, Блясък за устни, която ще Пр?

MQSHUHENMY Вълшебна Като цвят Синьо-Розово Червило, Като температура, Синьо червило със светкавица продължително действие, Червило, за жени, Блясък за устни, която ще Промени цвета (1 бр. синьо + 1 бр. черен)

Налично
BGN 0.67
Наличност:

Идеален за лична употреба или като подарък на майка си, на жена си, приятелката си за рождения си ден, на деня на благодарността, Коледа, Хелоуин или други празнициКАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ : 1.Хидратиращ балсам за устни : Съдържа много овлажняващи съставки за устни подхранва устните и подобрява техните характеристики, създаване на естествени обемни устни.Моля, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ : цветът не се променя в зависимост от температурата на тялото, но това е цвят за устни, който оставя дълбоки петна. В рамките на 1 минута може да го възстанови с помощта на colorize watwipe, и цвета ще се промени.Трайно антипригарная чаша : Трайно водоустойчив и не е лесно прилипающая до чашата, за различни проблеми на устните, сухота, тусклости и фините линии, има добър възстановителен ефект.Технически характеристики на : Приложими хора : Общ вид на кожата : Общото Тегло нето : 3,2 g Срок на годност : 3 години на Помещение включва : 1/2 бр.Той комбинира в себе си ненадмината формула с превъзходен комфорт и е проектиран по такъв начин, че да се осигури пълно наситено с покритие, само с едно движение. Просто го раскрасьте с помощта на Bluishtint. * Синьо и розово червило за промяна на температурата.Вълшебно червило за да промените цвета на синьо-розово червило : Тази ефектно синьо червило, което придобива розов оттенък, има ярък цвят.

Спецификация

Те също купуват с този продукт