BETHYNAS Блестящи Овални Обеци-Карамфил С Кристали Halo, Блестящи Обеци-Карамфил с Кристали, Елегантни Овални Обеци, Луксозни Обеци-Карамфил с Кристали за Жени и Момичет?

BETHYNAS Блестящи Овални Обеци-Карамфил С Кристали Halo, Блестящи Обеци-Карамфил с Кристали, Елегантни Овални Обеци, Луксозни Обеци-Карамфил с Кристали за Жени и Момичета, (Сребро)

Налично
BGN 3.46
Наличност:

Материал-Изящни овални нитове за уши, изработена от висококачествена сплав, сребърна игла s925 и страз, хипоалергенни, трайни и трудно изчезват Моля, избягвайте прекомерно и продължително излагане на светлина, температура и влага.☛По-долу са две понятия, които не може да върне : (1) Стоки, използвани или повредени (2) Повредена опаковка или спад на стоките. Моля, свалете бижута, преди да вземат душ и да отидеш на сън; 3.☛[Възстановяване] Запазете опаковката и нови продукти. Моля, избягвайте падането бижута с високи места. Моля, стойте далеч от химикали, козметика, киселина, алкохол, и така нататък; 4.Предмет - Блестящи овални обеци-карамфил halo (1 чифт).♛♛ По-красивите орнаменти в нашия магазин, са добре дошли, за да ги провери.(2) Това е една малка разлика се дължи на ръчно измерване.☛[За разлика от цвят и измерения] (1) се дължи На разликата в камерата или отразяването на цвят може да се различават малко от изображението. Размер-4,57 инча x 1,89 инча Цвят-златен 2.

Спецификация

Те също купуват с този продукт