Изработена по поръчка Шапка, Бродирани Класическата бейзболна шапка В стила на Топка, Изцяло Памучен Регулируем за Кацане, За Мъже И Жени, нисък профил Шапка За Тат?

Изработена по поръчка Шапка, Бродирани Класическата бейзболна шапка В стила на Топка, Изцяло Памучен Регулируем за Кацане, За Мъже И Жени, нисък профил Шапка За Татко

Налично
BGN 1.67
Наличност:

Само ръчно пране 6 Панелна структура.✔️ Закопчалката е с регулируема катарама : един размер подходящ за повечето, удобни ежедневни кацане.ШАПКА : ✔️Класически памучен папина шапка с нисък профил, без дизайн.✔️ Лесен / Здрав / Лъскав.✔️ Изработен от 100% памук.Защитете кожата си от вредните ултравиолетови лъчи, за да махнете косата от лицето и очите, като се носи на тази удобна бейзболна шапка по време на всички дейности на открито. ✔️ Е подходящ за практикуване на спорт, на открито, всеки ден, партита, козирка ✔️ Качество : 100% памук, здрав, издръжлив, лесен за ползване.✔️Освен това, нашите услуги за поддръжка на клиенти е ненадминат. ✔️ ГАРАНЦИЯ✔️ : Ние гарантираме на нашите продукти, перфектното обслужване на клиенти и 30-дневен парите обратно гаранция. ✔️ Бейзболна шапка унисекс без структура ✔️ Отлично подходящ за повечето размери на главата.✔️ Регулируема закопчалка на метална ключалката отзад, идеално подходящ за повечето размери на главата.Използвайте удобна метална закопчалка, за да се индивидуално регулирана според бейзболна шапка на главата си и да се осигури максимален комфорт и надеждна кацане по всяко време. ✔️ Дишаща шапка на татко е с регулируема закопчалка на метална ключалката ✔️ 100% висококачествен памук ✔️.✔️Лесен✔️Удобен✔️.Нов повишен поглед върху класическата бейзболна шапка.Изработен от дишащ 100% висококачествен памук, той ще стане идеален спътник за вашия активен начин на живот ✔️ като един от най-добрите шапки за.✔️ Благодарение на стотици стилове и изображения, е чудесен и радостен опит.

Спецификация

Те също купуват с този продукт