10 Броя 3-Инчов Фиби за Коса С Кристали, Щипки за Коса, Блестяща Диамантена Скоба за Дами, Дамски Сватбени Аксесоари за Коса За Момиченца (5 цвята / 10 бр)...

10 Броя 3-Инчов Фиби за Коса С Кристали, Щипки за Коса, Блестяща Диамантена Скоба за Дами, Дамски Сватбени Аксесоари за Коса За Момиченца (5 цвята / 10 бр)...

Налично
BGN 3.00
Наличност:

Избягвайте контакт с химически вещества, като луга и хлор белина ❤ Подарък на някой, когото обичаш : Нежна идея за подарък-изненада за най-добрия си приятел, любовница, приятелка, годеница, съпруга, майка, дъщеря, баба за Коледа, рожден Ден, годишнина, Свети Валентин, Ден на майката. Защита от влага.Не поставяйте си украса припокриване един на друг. ❤Ултра блестящи фиби за коса с диаманти, метални фиби за коса, украсена с пайети, които блестят на слънцето или на светлината. Не носете бижута под въздействието на слънцето в продължение на дълго време, което може да предизвика лека корозия. ❤ Лесно да се носи : този набор от заколок за коса е много здрав и лесен за използване, не се освобождава от косата, други фиби за коса, не се плъзга и добре се съхранява на място, подходящ за дълги, или къси, дебели или тънки, къдрава или права коса.Да се съхранява в оригиналната опаковка или кашон, съдържащ независима мрежа. Избягвайте надраскване на бижута за коса. ❤Ултра блестящи фиби с диаманти, метални фиби за коса, украсена с пайети, които блестят на слънцето или на светлината.Пазете украса сухи и ги вади по време на къпане. Всеки път след носенето на леко избършете украса кърпа, памучна повърхност или козметична четка, това ще ви помогне да премахнете влагата и мръсотията.

Спецификация

Material:
glass rhinestone+ metal
Diamonds alligator clips: ranges from 2.75-3.11 inches in length Package includes 10 pcs diamonds Snap Hair Clips :
Maintenance for You:
1.Moisture protection. Keep the jewelry dry and take it off when bathing or swimming.:
2.Don't wear the jewelry under the sun exposure for a long time, which would cause a mild corrosion phenomenon.:
3.Every time after wearing, use tissue, cotton surface or a cosmetic brush to wipe the jewelry gently, it can help to remove moisture and dirt.:
4.Avoid contact with chemical agent like alkali and chlorine bleach.:
5.Avoid scratching on hair jewelry. Don't put your jewelry overlap together. Store them in the original packaging, or in the box contains independent grid.:
❤Ultra sparkly diamonds Snap Hair clips full rhinestone mounted metal hair clips that sparkle in the sun or light.:

Те също купуват с този продукт