8 БР., Плетени Фиби за Коса с Сверкающим Хрустальным камък, Фиби за Коса С Кристали, Шнола във формата на Птицечовка, С 3 Малки Скоби, Ракита Шнола за Коса с Кристали за

8 БР., Плетени Фиби за Коса с Сверкающим Хрустальным камък, Фиби за Коса С Кристали, Шнола във формата на Птицечовка, С 3 Малки Скоби, Ракита Шнола за Коса с Кристали за Жени/Момичета (A)

Налично
BGN 7.99
Наличност:

лента за коса от сатен-плат, подходящи за много случаи, като например танци, работа, сватба, парти, училище и т пазете косата си хубави и стилни. 8 х заколок за коса с брилянтен хрустальным камък.Блестящи фиби за коса под формата на кристали. 【4 цвята в пакета】Всеки набор от заколок за коса с няколко скоби включва 4 различни цвята, 8 парчета плетени заколок за коса с искрящи кристални камъни, които са подходящи за вашия стил, прическа и заедно, отлична цена за комплекта.Дължина : 3,54 инча. 【Материал премиум-клас от блестящи кристални】 Фиби за коса с тъкани модел от блестящи кристал са изработени от акрил и планински кристал, се различават добро качество и издръжливост, както и цветно цвят, който изглежда лъскав и моден при слънчева светлина.Брилянтен, здрав и елегантен. Материал : акрил и планински кристал.Пратката включва : .Фиби за коса с тъкани модел от блестящи кристал са уникални, изпълнени под формата на два слоя с помощта на скоби muti, три малки шипове закотвени на голям висок ток, са много добри за гъста коса. 【Идеален подарък】 можете да нарядиться красиво и елегантно.Технически характеристики на : . Двуслойни дизайн.【Уникален двуслойни дизайн】 Фиби за коса с плетением от искрящи кристални камъни са уникални в това, че представляват двойни слоеве с клипове muti, три малки шипове закотвени на голям висок ток, са много добри за гъста коса.

Спецификация

Те също купуват с този продукт