Защитен калъф за вашия телефон, калъф-джобен формат, Съвместим с iPhone 14, Висококачествена кожа + Галванична рамка, Защитен калъф с магнитна гърба с отделения за карти

Защитен калъф за вашия телефон, калъф-джобен формат, Съвместим с iPhone 14, Висококачествена кожа + Галванична рамка, Защитен калъф с магнитна гърба с отделения за карти + каишка, Съвместима с женски мек калъф (цвят:

Налично
BGN 0.33
Наличност:

3Този калъф за мобилен телефон има защита от падане, драскотини, приплъзване и пръстови отпечатъци.Голям капацитет : 3 слота за карти, съвместими с възможност за лесно вмъкване и извличане на вашите ежедневни карти essential, пазете си документ за самоличност, кредитни карти и малко пари в сигурност, не с представянето на портфейла на улицата. (Моля, обърнете внимание! ! ! : Поради големия брой на моделите снимки на някои модели не са направени, моля, обърнете се към името на модела.Съвместимост по размер : калъф-джобен формат е съвместим с i Phone 14. Нашият чанта-портфейл, предназначени специално за вашия конкретен модел телефон, затова можете да правите покупки с увереност, че вашият калъф ще седне като влитой. Точни деколтета. Този калъф е проектиран с използване на технологията RFID-екраниране, която може да блокира RFID сигнали и защитават личната информация.Двойна магнитна закопчалка предпазва карта вътре и не се отваря, което е идеално за защита на вашите неща.Предлага се в различни цветове, подходящ като празничен подарък, който е съвместим с приятели.It може напълно да защити вашето устройство от обикновени драскотини, мръсотия, разкъсване и износване.Функция за защита от кражба на кредитни карти : Този кожен калъф-джобен формат, съвместим с i Phone 14, предназначени за защита на информацията с картите от кражба с помощта на блокирующего материал с технологията за радиочестотна идентификация-екраниране. Сверхмагнитная закопчалката-капаче гарантира, че на телефона и на картата няма да падне. Отделения за карти-удобен, съвместим с продукцията, той може да осигури достатъчно място за съхранение на визитки, лични карти, кредитни карти.Лесен достъп до всички портове и бутони.

Спецификация

Те също купуват с този продукт