CZDYUF растящи навътре Нокти За дизайн на нокти, Кожички за кожичките, Кромкорез, Нокти ножици, Клещи, Инструмент за премахване на мъртвата кожа за педикюр (Цвят: D, разм

CZDYUF растящи навътре Нокти За дизайн на нокти, Кожички за кожичките, Кромкорез, Нокти ножици, Клещи, Инструмент за премахване на мъртвата кожа за педикюр (Цвят: D, размер: Д)

Налично
BGN 86.57
Наличност:

идеален за използване както у дома, така и в спа-салонитеУдобна дръжка, лесно се задържа и ви спестява усилията. форма, подходяща за формата на ноктите.Удобна дръжка, лесно се задържа и ви спестява усилията. форма, подходяща за формата на ноктите.От тях могат да се режат най-здрави нокти с минимални усилия. идеален за използване както у дома, така и в спа-салоните.Удобна дръжка, лесно се задържа и ви спестява усилията. дизайн с пружина, може дълбоко да се блъсне в канала за нокти, чист и без изкривявания.Параметри : Цвят : черен Размер : 11,4 см/12,2 Материал : неръждаема стальупаковка в пакет : 1 * ножица за нокти Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор. дизайн с пружина, може дълбоко да се блъсне в канала за нокти, чист и без изкривявания. идеален за използване както у дома, така и в спа-салоните.Професионална неръждаема стомана, което го прави идеален за рязане на всякакъв вид на ноктите на краката. конструкция с пружина, може дълбоко да се блъсне в канала на нокътя, изчистено и не.От тях могат да се режат най-здрави нокти с минимални усилия.От тях могат да се режат най-здрави нокти с минимални усилия.Извита форма съответства на формата на ноктите.

Спецификация

Color:
Black
Size:
11.4cm/12.2
Material:
Stainless Steel
Package Included:
1* nail clippers:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Professional grade stainless steel makes it perfect for cutting any type of toenail. :

Те също купуват с този продукт