Великденски Игри със Стрелички Весела Парти Заек Лепкава Дартс Етерично Яйце Лепкава Играчки, Подаръци с Лепкави Топки и Пластмасови Стрелички за дома и на Улицат?

Великденски Игри със Стрелички Весела Парти Заек Лепкава Дартс Етерично Яйце Лепкава Играчки, Подаръци с Лепкави Топки и Пластмасови Стрелички за дома и на Улицата, Семейни, Детски Вечерни Спортни Игри

Налично
BGN 3.03
Наличност:

Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас пластмасови стрелички и кука. има два различни стрелички за да отговори на нуждите на по-голям брой играчи.【Великден дъска за игра на дартс】 : В определени великден дъски за игра на дартс е включена дъска за игра на дартс със заек, яйце, моркови, кръст и други елементи, 4 бр лепкави топчета, 4 бр. 【Най-добрите игри】 : Тези великденски настолни игри са подходящи за забавление с приятели и семейството си.Това може не само да се създаде празнично настроение, но и да увеличи удоволствието от ежедневна употреба.Удовлетворяйте нуждите на децата и семейството си в забавление. 【Безопасни игри】 : Дъска за игра на дартс бъни е изработена от мека тъкан с ярки шарки и ясен печат. 【Качествено обслужване】 : Вашето удовлетворение е нашата цел на услугата.Костюм за дартса бъни sticky идва с куки и торби и може да бъде поставен навсякъде.Тя позволява на децата много добре се развиват своите аритметични умения и със състезателни способности.Инструмент за изхвърляне на стреличка е направена от екологично чиста пластмаса, без остри ръбове, така че няма нужда да се притеснявате за това, че децата могат да се нараните.Това е незаменим елемент на забавление за Великден и семейни посиделках.

Спецификация

Те също купуват с този продукт