Аниме Игра Подложка за мишка Голям, Аниме, Японски Нинджа Клавиатура, Подложка за Мишка, Тенис на Мат, Нескользящая Гумена Основа с Прошитыми ръбове за Гейминг Лапт?

Аниме Игра Подложка за мишка Голям, Аниме, Японски Нинджа Клавиатура, Подложка за Мишка, Тенис на Мат, Нескользящая Гумена Основа с Прошитыми ръбове за Гейминг Лаптоп, Настолен КОМПЮТЪР, 31,5 x 11,8

Налично
BGN 7.14
Наличност:

【Миещи и прошитые Край】Водостойкое покритие Ефективно Предотвратява щети От Разлята вода или напитки.Закрит сверхтонкой кърпа, подложка за мишка е мека и с гладка повърхност, ви помага бързо и точно проследяване на мишката, възможно най подобряване на вашата игра / работен опит. 【Ултра гладка повърхност】 Този подложка за мишка в стил японски аниме лесно се почиства с влажна кърпа или изчезва, той много по-издръжливи в сравнение с други. 【Супер удобен】 Нашият професионален геймърска подложка за мишка от ультраплюша с дебелина 3 мм и ще ви осигури най-комфортна игра и на работата, които някога сте имали.Двойна прошитые край Защитават подложка за мишка от износване, деформация и абразия.Закрит сверхтонкой кърпа, подложка за мишка е мека и с гладка повърхност, ви помага бързо и точно проследяване на мишката, възможно най подобряване на вашата игра / работен опит.Двойна прошитые край Защитават подложка за мишка от износване, деформация и абразия.Съхранявайте на масата чисти и не Загромождайте му.Съхранявайте на масата чисти и не Загромождайте му. 【Стабилна нескользящая гумена основа】 Мека и плътна нескользящая натурална гумена основа надеждно предпазва дълга дъска панел на място, тя може ефективно да предотврати свличане и плъзгане на мишката и клавиатурата, за стабилна работа. 【Стабилна нескользящая гумена основа】 Мека и плътна нескользящая натурална гумена основа надеждно предпазва дълга дъска панел на място, тя може ефективно да предотврати свличане и плъзгане на мишката и клавиатурата, за стабилна работа.

Спецификация

Те също купуват с този продукт