JOVIVI 5 бр. Пластмасови за Еднократна употреба Клещи за пробиване на стени Инструмент за пробиване на носа/език (Щипки за разделяне на носа)

JOVIVI 5 бр. Пластмасови за Еднократна употреба Клещи за пробиване на стени Инструмент за пробиване на носа/език (Щипки за разделяне на носа)

Налично
BGN 2.00
Наличност:

* Ако ви хареса този продукт, ние ви препоръчваме да го добавите в списъка с желания сега, за да можем незабавно да съобщават ви, като само на него ще се появи отстъпка * Ако имате някакви въпроси или съвет, моля не се колебайте да ни информира, можете да получите отговор в рамките на 24 часа. Размер : приблизително 160*67*10 mm. Высокопрочные Пластмасови за Еднократна употреба Щипки за разделяне, инструменти за пиърсинг. Това е добре за всички видове пиърсинг, включително и пиърсинг на носа. * И можете да щракнете върху името на нашата търговска марка, което се намира в горната част на заглавната лента; можете да намерите повече бижута от мъниста високо качество на разумна цена.Ние сме специализирани в изработката на бижута от мъниста и занаяти.Клещите са изработени от пластмаса с висока якост, не е токсичен, стерилизуются газ EO, кръг се използва стерилизирани буркани в автоклав.Професионални еднократни стерилни инструменти за пиърсинг.Продукти включват : 5 еднократна употреба на форцепс, за да се прегради на носа * Благодарим ви, че посетихте магазина JOVIVI.

Спецификация

The 7 Chakra Stone Size is about 7*10mm(0.27-0.39),6mm (0.24)bead size; 6.1-12 inch bracelet length, and a strong braided rope stretch, the bracelet fits wrist size range 6-7.5. PERFECT FIT:
The Bracelet is the perfect accessory to wear during work, your gym classes or any other daily activities. Escape the routinary smells around you with a touch of relaxing fragrances that you could add to the bracelet. PRODUCT GUARANTEE

Те също купуват с този продукт