Автоматична Ясла за кучета и котки, и Диспенсер за вода, Купа за храна за домашни любимци, Гравитационната Ясла и Набор от Поилки за Малки до Средни Кучета, Кученце, ?

Автоматична Ясла за кучета и котки, и Диспенсер за вода, Купа за храна за домашни любимци, Гравитационната Ясла и Набор от Поилки за Малки до Средни Кучета, Кученце, Котенце, Голям Капацитет 1 Галон х 2 (Ретро Зелен)

Налично
BGN 13.00
Наличност:

3Лесен за почистване : багажника и корпус автоматично подаване може да се раздели, може да се изплаква с вода директно, се препоръчва да се измие веднъж в седмицата МАТЕРИАЛ : Не съдържа BPA. Автоматично подаване на хартията - Използва се естествената гравитационната система за доставка на електроенергия, не се изисква, е екологично чист и може да се използва навсякъде, където искате. За спорта вода - принцип сифон, автоматично подаване на вода, водата не прелива.По-голям капацитет, побира около 15 кг /33 бита на храна, което е достатъчно за около 7 дни за малки домашни любимци, 3 дни за по-големите домашни любимци. Хранително-материал - изработен от хранително-пластмаса, екологично безопасен, нетоксичен, не съдържа бисфенол А.Спецификация : Дизайн хуманизиране на : изрязани Странични дръжки за лесно повдигане и почистване, нескользящие гумени крачета за стабилна за настаняване.За котки, кучета и други домашни любимци. За хранилки fooder - конструкция с чист наклон от 15 градуса, храната не се придържа.Голям капацитет 3,8 л. Опаковката включва - 1 * комплект от ясла за хранене + опаковка Wster). Защита на здравето на вашия домашен любимец.

Спецификация

Humanization design:
Side cut-out handles for easy lifting and cleaning,
non-skid rubber feet for secure placement.:
Easy to clean:
barrel and chassis of the automatic feeder can be split,
you can rinse directly with water, it is recommended to wash once a week:
MATERIAL:
BPA Free.

Те също купуват с този продукт