3 бр., Щипки за коса, за жени, Женски, с листа, Кристали, Щипки за коса, Перлени Пролетни Аксесоари за Коса, Дамски Модни Притежателите на cauda equina, Щипки за коса за ежедн?

3 бр., Щипки за коса, за жени, Женски, с листа, Кристали, Щипки за коса, Перлени Пролетни Аксесоари за Коса, Дамски Модни Притежателите на cauda equina, Щипки за коса за ежедневна употреба, Подаръци за Деня на Майката

Налично
BGN 1.33
Наличност:

, щипки за коса, за жени, женски, с листа, кристали, щипки за коса, перлени пролетни аксесоари за коса, дамски модни притежателите на cauda equina, щипки за коса за ежедневна употреба, подаръци за Деня на майката. 【Уникален дизайн】 Тези три щипки за коса са пълни с части, листа и кристални камъни, в съчетание с ослепителен пайети, блестящи в средата, което придава златист заколкам за коса особена красота. 【Повод】 Тези елегантни фиби за коса са подходящи момичета и жени не само за ежедневна украса на косата, но и като добър избор за партита, годишнини, рождени дни и сватби; Това също е добър избор като подарък за момичета. 【Висококачествени материали】 Френски щипки за коса, изработени от кристали, галванична мед и метал, здрава и лъскава, не дърпа косата, блестяща повърхност с пайети придават заколкам нежен и красив външен вид.【Ще получите】 фиби за коса с кристали 3-те различни цветове; (лилаво, бяло, шампанско). 【Уникален дизайн】 Тези три щипки за коса са пълни с части, листа и кристални камъни, в съчетание с ослепителен пайети, блестящи в средата, което придава златист заколкам за коса особена красота. 【Ще получите】 фиби за коса с кристали 3-те различни цветове; (лилаво, бяло, шампанско). 【Повод】 Тези елегантни фиби за коса са подходящи момичета и жени не само за ежедневна украса на косата, но и като добър избор за партита, годишнини, рождени дни и сватби; Това също е добър избор като подарък за момичета.

Спецификация

Те също купуват с този продукт