Фризьорски салон Двоен Калъф Професионални Фризьорски Ножици, Гребени Скоби Притежателя Багажник Фризьорски Инструменти и Аксесоари Калъф За Съхранение с Голям ?

Фризьорски салон Двоен Калъф Професионални Фризьорски Ножици, Гребени Скоби Притежателя Багажник Фризьорски Инструменти и Аксесоари Калъф За Съхранение с Голям Капацитет Кутия за грижа за домашни любимци (черен)

Налично
BGN 0.33
Наличност:

На дъното с противоскользящим дизайн за устойчиво задържане на всяка равна повърхностВисока ефективност на работа на купето : лесно да поставите и извадите ножици, както и гребени, скоби и други инструменти за стригане, които са в обсега на ръцете.Характеристики : 1.ГУМАНИЗИРОВАННЫЙ ДИЗАЙН : Вътрешна част пластмаса соломинок се отстранява за почистване, осигуряване на чисто състояние. Лек и портативен дизайн, удобен за носене.Ако не сте доволни от нашия продукт, моля, свържете се с нас и ние ще намерим решение!.ГАРАНЦИЯ : Ние посвещаваме себе си на осигуряване на възможно най-доброто обслужване на клиенти и подаряваме на всеки купувач възможно най-доброто изживяване от пазаруването.Изработен е от висококачествен материал, който не е токсичен, е здрава и не е лесно да се прекъсне. Това може да ви помогне да организирате вашия скрин, да го чисти и чистота. 540 г Осъществяване Списък : 1 * Кутия за съхранение на фризьорски инструменти.Използването В ДОМАШНИ условия : Гребени, малки ножици и пинцети внимателно да се съхраняват на рафта в банята - доброто решение, за да не се претрупва плота в банята и изглежда професионално. здрав и голям капацитет, Благодарение на сверхбольшой капацитет в него може да се съхранява набор от фризьорски инструменти като ножици, гребен, шнола за коса.

Спецификация

Те също купуват с този продукт